Sòl industrial

Sòl industrial i nous espais productius de la ciutat d'Alacant

Promoure el creixement econòmic del municipi és una prioritat absoluta de l'Ajuntament d'Alacant. A través de l'Agència Local de Desenvolupament treballem per a crear ocupació, afavorir la inversió, atraure talent i ajudar a empreses i emprenedors.

L’Agència ha creat una sèrie de polítiques i mitjans orientats a impulsar el desenvolupament econòmic de la ciutat per als pròxims anys.

Una d’elles és la relacionada amb la inversió. L’Agència posa a disposició dels ciutadans i usuaris tota la informació necessària per a la cerca de dades d’espais empresarials disponibles, tals com locals comercials, oficines, centres de negocis, naus industrials o sòl industrial, ja siga en règim de lloguer o de compra.

De manera fàcil i pràctica, l’Agència oferirà, a través d’un sistema digitalitzat d’informació geogràfica, els espais en funció de la seua ubicació en el mapa, de les característiques específiques i de les necessitats operatives de l’inversor que ho demana.

Per a qualsevol consulta, li demanem que es pose en contacte amb nosaltres.

Coneix els vivers

Viver Alicante Emprende

Ctra. de Madrid, Km 4, Alacant (03007)

965 980 542

Viver Industrial Príncipe Felipe

Avd. de Elche nº 157, Alacant (03008) P.Ind. Aigua Amarga

965 980 544

Localitzador d'activitats i ubicacions (SIG)

Consulta el mapa o utilitza el cercador per a localitzar empreses i ubicacions disponibles per al teu negoci.

En cas de que detectes qualsevol inexactitud en les dades o, si eres propietari, vols modificar les que ja figuren en la informació mostrada, pots posar-te en contacte amb nosaltres en la següent adreça de correu electrònic.