Servei d'orientació a empreses

Tota la informació que necessites per a impulsar el teu negoci

Què és l'oficina d'assessorament
empresarial?

L’oficina d’assessorament empresarial ofereix informació sobre les formes jurídiques i els tràmits administratius necessaris per a la posada en marxa del teu projecte empresarial, així com els recursos de suport (subvencions, ajudes i formació), les fonts de finançament i l’orientació per al desenvolupament del Pla d’Empresa.

Què és la finestreta única
de l'emprenedor?

La finestreta única de l’emprenedor és un espai centralitzat d’informació sobre l’emprenedoria empresarial, els tràmits administratius i els passos que cal seguir per a la creació d’empreses, a més d’un lloc on s’informa sobre les ajudes, les subvencions, les línies de crèdit bancari i altres recursos disponibles de suport als emprenedors. Un sol espai per a dur a terme el teu projecte empresarial.

On pots assessorar-te?

Pots obtindre assessorament a l’edifici municipal Porta Ferrissa: C/ Jorge Juan, 21 (2ª planta).

Sol·licita més informació


Envia un correu amb la teua consulta a emprendedores@alicante.es i et respondrem tan ràpidament com siga possible.

Financament

Els emprenedors i empresaris poden contactar amb els nostres assessors per a obtindre finançament bancari. Actualment disposem de conveni amb les següents entitats financeres:

Banco Sabadell
(Crèdits ICO)

Banco Popular
(Crèdits ICO)

Banco Mare Nostrum
(Crèdits ICO)

Caixabank
(Microcrèdits)

Internacionalització

L’Agència Local de Desenvolupament posa a disposició de les empreses que volen eixir a l’exterior una bateria de cursos específics de formació, propis o en col·laboració amb altres entitats, en matèries com el finançament o l’anàlisi de mercats internacionals.

A més, l’Agència Local manté contacte amb les principals institucions vinculades a la internacionalització d’empreses (ICEX, Cambra de Comerç, IVACE), a través de les quals vehicular les necessitats que les empreses puguen requerir.

De la mateixa manera, l’Agència Local és la porta d’entrada per a aquelles empreses internacionals que volen establir-se al nostre territori, a les quals és possible facilitar opcions d’emplaçament, a través del Sistema d’Informació Geogràfica disponible (GIS), així com informació sobre els requisits i tràmits municipals necessaris per a la posada en marxa de la seua activitat a Alacant.

Les empreses internacionals poden obtindre informació sobre la ciutat en la web específica www.investinalicante.com i posar-se en contacte amb nosaltres en el formulari següent formulari.