Orientació

Estàs buscant treball? Coneix el nostre servei d'assessorament personalitzat i orientació laboral

L'Agència Local té com a principals objectius fomentar la inserció laboral de les persones en situació de desocupació, mitjançar amb empreses i proporcionar formació dirigida a la millora de l'ocupabilitat.

Agència de col·locació

En l’Agència Local fomentem la inserció laboral de les persones en situació de desocupació, posem en contacte a empreses i a treballadors per ocupar llocs de treball i proporcionem formació professional per accedir al mercat laboral.

Per facilitar la cerca de treball, comptem amb una Agència de Col·locació, en col·laboració amb els Serveis Públics d’Ocupació, i l’objectiu de la qual és unir les necessitats d’empreses que cerquen treballadors amb les persones que estan en situació de desocupació.

És un servei gratuït tant per a persones en situació d’atur com per a les empreses. Per poder accedir-hi, cal sol·licitar una cita prèvia.

Independentment de l’edat, la formació o l’experiència, des de l’Agència de Col·locació et proposem un pla de treball que et facilitarà l’entrada al món laboral.

Preguntes freqüents

Com inscriure'm en l'Agència de Col·locació?

Si vols participar en el programa d’orientació laboral i inserció, cal que sol·licites cita prèvia mitjançant el calendari que està a la teua disposició en aquesta pàgina.

Què t'oferim?
  • Amb cada usuari, es realitzarà un itinerari individualitzat d’inserció i se li facilitaran eines, habilitats de millora de la seua ocupabilitat i informació sobre ofertes de treball que els permeta l’accés al mercat laboral, ajustant els seus continguts a la Xarxa Orienta de la Generalitat Valenciana.
  • Formació en competències transversals. Saps quines són les més sol·licitades en el teu perfil professional?
  • Suport d’un orientador especialitzat.
Com ho farem?
  • Realitzarem una primera entrevista on analitzaràs, conjuntament amb aquest orientador, quin és el teu perfil professional i com s’ajusta a la realitat del mercat de treball.
  • Derivació a les sessions en grup i individuals necessàries per a la millora del teu perfil professional.
  • Et proposarem un pla d’actuació per a la cerca de treball. T’informarem de les opcions formatives disponibles, tant per a millorar els teus coneixements professionals, com relacionades amb habilitats que et puguen demanar (idiomes, competències clau, etc.). Seleccionant les que més s’ajusten al teu objectiu professional.
  • T’oferim durant 6 mesos el suport de l’orientador, que anirà seguint la teua progressió i amb qui podràs compartir dubtes i inquietuds.
  • Podràs optar a les ofertes de treball que arriben a la nostra Agència de Col·locació.
On estem?
  • Puerta Ferrisa

C/ Jorge Juan, 21 – (03002) Alacant

  • Centre d’Ocupació i Formació El Tossalet

C/ Abad Fernández Helguera, 23 – (03012) Alacant

T'assessorem

T'oferim ajuda personalitzada de forma totalment gratuïta. Demana ja la teua cita prèvia.