Alicante Open for Business

With a Dream Quality of Life

ALACANT se situa en el centre d'una de les zones amb més oportunitats de negoci de tot el món, amb una posició geoestratègica privilegiada, enclavada en el cor de l'arc mediterrani i amb la major concentració de serveis i recursos per a les empreses que volen créixer en el mercat internacional.

La seua localització, que connecta Europa, el nord d’Àfrica i Pròxim Orient, i facilita la comunicació d’Àsia amb Europa i Amèrica, a més de ser una de les ciutats espanyoles amb una millor i més completa dotació d’infraestructures, li concedeix immillorables avantatges competitius per a l’inversor.

Està oberta al contacte amb altres territoris i es recolza en un sistema global de intermodalitat, on estan presents el port i l’aeroport internacional, el tren d’Alta Velocitat i el ferrocarril de mercaderies, el transport metropolità i una completa xarxa d’autovies i autopistes. Tot açò la converteix en el gran node logístic del sud-est peninsular, centre de l’eix del Mediterrani i projectada cap a l’exterior.

El document que els hi presentem mostra tots els recursos que la ciutat d’Alacant i el seu entorn pot oferir a les empreses per a que puguen desenvolupar la seua activitat, especialment si es troba dintre dels sectors de la salut, tecnologies digitals, logística, turisme o street-life.

Aquest quadern de venda s’emmarca dintre de les accions que l’Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social ha elaborat a partir de les propostes del Pla de Competitivitat Urbana Alacant 2020.

Des d’aquestes imatges podràs descarregar-te el quadern de vendes Alicante Open for Business en les seues quatre versions: espanyol, anglés, alemany i francés.

Descarrega el quadern de vendes Alicante Open for Business