Innovació

Apostem per la Innovació com un element per afavorir el creixement empresarial i la seua rendibilitat

Entre altres intervencions, l'Agència Local promou:

Col·laboració amb la Universitat d'Alacant

Així com amb els seus centres d'investigació, afavorint la posada en funcionament d'equips de treball per a la conversió en empresa dels resultats de projectes d'investigació

Varietat d'ajudes

Posada a disposició d'empreses no locals temporals per a la realització d'estudis, així com treballs d'anàlisis que tendeixen a la ubicació de delegacions en el nostre territori.

Experts en diferents àrees

Posta a disposició dels projectes emprenedors d'experts en àrees d'internacionalització, marketing, finances, etc. orientats cap a la rentabilització de la nova activitat.

Recolzament per a la obtenció d'ajudes i subvencions

Dirigides a potenciar la innovació.

Captació d'inversors per a projectes innovadors

Preferentment en sectors innovadors, tecnològics, de diversificació i potencials en creació d'ocupació qualificat.

Recolzament a la posada en funcionament de negocis

Negocis de diversificació de l'activitat empresarial mitjançant el recolzament tècnic i la oferta d'espais per a allotjament en els dos vivers d'empreses de l'Agència Local.

Promoció de la innovació mitjançant la formació

Amb l'objectiu de la difusió de pràctiques innovadores.

L’Agència Local pretén facilitar recursos per a les empreses innovadores que desitgen assentar-se en el nostre territori, tant locals com estrangeres.

Acompanyament per a empreses innovadores

Necessites tecnologia? Socis? Treballadors especialitzats? L’Agència Local, en col·laboració amb els centres de formació de la província i consultores especialitzades, ofereix un servei “clau en mà” per a que es dispose dels recursos necessaris per a que la nova idea de negocio funcione. Fes-nos arribar el projecte i t’ajudarem.

Demana una cita o consulta amb els nostres assessors.

Laboratori d'idees

La ciutat d’Alacant es troba en un procés de millora contínua. Volem promoure projectes que, des del punt de vista de la innovació o la tecnologia, puguin fer que Alacant siga una ciutat cada vegada més còmoda per a viure i gaudir plenament de ella.

Tens una idea per a la ciutat que millore la nostra qualitat de vida? Volem ajudar-te a posar-la en marxa.